Vær med i Verdenstimen

Bliv en del af en global bevægelse, og lær dine elever om Verdensmålene! Globale Skolepartnerskaber samarbejder med Verdens Bedste Nyheder og en række andre organisationer om at fremme undervisning om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, så alle danske børn og unge ved, hvad målene handler om, og hvordan de selv kan bidrage.

Hvert år i september løber Verdenstimen af stablen med gratis undervisningsmaterialer og aktiviteter til folkeskoler og ungdomsuddannelser om alle de globale temaer og problemstillinger, som Verdensmålene adresserer. I år finder Verdenstimen sted i uge 36 (den 4. – 8. september), så sæt kryds i kalenderen allerede nu! Og i år bliver det endnu nemmere at finde spændende og målrettet undervisningsmateriale om Verdensmålene på Verdenstimen.dk. En ny version af undervisningssitet går nemlig i luften 3. juli. Glæd dig til masser af aktiviteter og ideer til, hvordan du kan inspirere dine elever til at ændre verden.

Se hvordan det nye site kommer til at se ud (klik på billedet for en større version):

Verdenstimen er en del af World’s Largest Lesson, som indtil videre findes i over 100 lande, hvor millioner af børn, unge og lærere arbejder med Verdensmålene.

Ønsker du at samarbejde om Verdensmålene med en partnerskole, kan du finde inspiration her på Globale Skolepartnerskabers hjemmeside: Skolepartnerskaber for Verdensmålene. Her har vi blandt andet samlet nogle af de engelsksprogede ressourcer fra World’s Largest Lesson, som kan bruges til samarbejde. Lad os hjælpe dig med at komme i gang:


No Comments (yet)

Skriv en kommentar

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.