Indiske og kenyanske skoler søger danske partnere

Går du og drømmer om at få lidt af verden ind i dit klasselokale? Så er muligheden her, da vi har fået henvendelser fra både Kenya og Indien, som søger danske skoler til samarbejdsprojekter.

I Indien er der tale om en skole i Pondicherry, der allerede er i gang med et forløb om Danmark, ”Danish Culture & Heritage”. Her har hele skolen bl.a. været på en ekskursion til Tranquebar, en kystby nær Pondicherry, der var et vigtigt handelscentrum i det 17. århundrede.

Globale Skolepartnerskaber har allerede matchet skolen med et dansk gymnasium, der vil samarbejde med de ældste klasser, men skolen ønsker også at finde klasser på indskolings-, mellem- og udskolingstrinnet. Hvis du kunne være interesseret, så skriv til Sofie på sun@globaleskolepartnerskaber.dk

I Kenya har vi kontakt til en lokal ngo, der har et netværk af 25 skoler, både primary og secondary, der ønsker at indgå i partnerskaber omkring kulturudveksling m.m.. Her er alderspændet 5-18 år. Hvis du gerne vil finde en skole i Kenya, der passer til lige netop din målgruppe, så skriv ligeledes til Sofie på sun@globaleskolepartnerskaber.dk, og vi vil etablere kontakten.

Vidste du, at Tranquebar i Pondicherry var et vigtigt, dansk handelscenter for Danmark i det 17. århundrede?

 


No Comments (yet)

Skriv en kommentar

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.