Fyraftensarrangement om Gymnasiet i det globale – nu i Århus

Den 27. marts dannede Mellemfolkeligt Samvirkes Globale Platform i København rammen om et arrangement om ’Gymnasiet i det globale’. Her fortalte Anne Mette W. Nielsen med udgangspunkt i sin PhD af samme navn, om hvordan globaliseringen sætter nye udfordringer og muligheder op for undervisningen i gymnasiet. Det globale er nemlig ikke til at komme uden om – og vi må derfor bruge det, skabe det og omforme det i undervisningen.

Arrangementet var for alle interesserede og tilhørerne var en broget skare af studerende, ngo-folk, lærere og skoleledere. Globale Skolepartnerskaber og Globale Gymnasier gentager nu succesen og flytter arrangementet til Århus den 8. maj kl. 16.00 på Århus Statsgymnasium.

Anne Mette vil i sit oplæg komme med forskellige bud på, hvordan man kan forstå det globale på et teoretisk plan, og diskutere hvilken betydning det har for, hvad der sker i klasselokalerne. PhD-projektet bygger på et længerevarende samarbejde mellem en række danske gymnasier, Mellemfolkeligt Samvirke, Operation Dagsværk, samt deres partnersamarbejde i ind- og udland, som Anne Mettes PhD-projekt har deltaget i udviklingen af under overskriften Globale Gymnasier.

Find flyer om arrangementet her, som du er mere end velkommen til at sende videre. Du kan i mellemtiden også læse mere om arrangementet i København på Globale Gymnasiers hjemmeside eller bladre i Anne Mettes PhD.

Vi glæder os til at se dig!

 

Tilmeld dig fyraftensarrangmentet på mail til Sofie Ulrik Neergaard på sun@globaleskolepartnerskaber.dk

Arrangement: Gymnasiet i det globale v/Anne Mette W. Nielsen

Sted: Århus Statsgymnasium, Fenrisvej 33, 8210 Århus

Dato: 8. maj 2014

Tid: 16.00


No Comments (yet)

Skriv en kommentar

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.