Indisk skole søger dansk samarbejdspartner

Vi har fået en henvendelse fra Rukmini Devi Public School (RCPS) i Indien, der gerne vil have en dansk samarbejdspartner til et udvekslingsprojekt. Skolen ligger i det nordvestlige Delhi og er allerede engageret i flere internationale projekter med skoler i England, Tyskland, Frankrig, Italien, Singapore og Australien.

Skolens rektor, Anita Garg, skriver om skolens visioner bl.a.: “We aim to provide our students and faculty members a platform to interact with educational counterparts from different cultural platforms to enrich their international understanding and make them better citizens of the Global Village.”

Hvis din skole kunne være interesseret i et samarbejde med RDPS, så formidler Globale Skolepartnerskaber kontakten. Send en mail til sun@globaleskolepartnerskaber.dk

Læs mere om Rukmini Devi Public School her.


No Comments (yet)

Skriv en kommentar

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.